Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μυρωδάτοι -υπέροχοι πατατοκεφτέδες !

Βράζουμε 1-1,5 κιλά πλυμένες πατάτες με την φλούδα τους και αφού τις βγάλουμε απο το νερό και γίνουν χλιαρές  τις καθαρίζουμε και τις βάζουμε τρίβοντάς τες  με  τρίφτη μέσα σε μια λεκάνη .
Προσθέτουμε περίπου 200 γραμμ. τριμμένα τυριά με ίδιο τρόπο ,  αλάτι, μαυροπίπερο  και χτυπάμε στον τοματοκόφτη κρεμύδι, δυόσμο , 2 αυγά και μαιντανό και τα ρίχνουμε στην λεκάνη.
Ζυμώνουμε το μίγμα και το ξεκουράζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα..

Ζεσταίνουμε όταν έρθει η ώρα άφθονο λάδι στο τηγάνι και παράληλα πλάθουμε τους κεφτέδες μας και τους πασπαλίζουμε με αλεύρι  .



Τηγανίζουμε μέσα στο καυτό λάδι γυρνώντας τους κεφτέδες μας 1 φορά μόλις ροδίσουν λίγο από πλάγια


 Όταν ροδίσουν και από την άλλη τους βάζουμε πάνω σε λευκό χαρτί κουζίνας για να αφήσουν σε αυτό αρκετό από το λάδι που απορρόφησαν και μετά τους βάζουμε σε άλλο πιάτο και τους στέλνουμε  στο τραπέζι για ...τα περαιτέρω.

Μμμμ είναι απίστευτοι αρκεί να τους ψήσετε σωστά!
Καλή επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου