Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Και όμως τα ελληνικά σχολεία και οι μαθητές τους παράγουν έργο !

Αγαπητοί διδάσκοντες του τμήματος Αυτοματισμού,στο ισόγειο του περίπτερου 13 της ΔΕΘ, στο χώρο που παρέχεται στη διαδικτυακή κοινότητα GRobot, εκτίθονται ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ και ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ 
Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ είναι μια ρομποτική πλατφόρμα αυτόνομης πλοήγησης με χρήση δέκτη GPS, η οποία αναπτύχθηκε από τους φοιτητές μας Ανδρέα Λένγκα και Κωνσταντίνο Πατσώνα.
Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ είναι ένας πλήρως αναλογικός βραχίονας ρομποτικού τηλεχειρισμού, τον οποίο κατασκεύασε στα πλαίσια της πτυχιακής του εργασίας ο πρόσφατος απόφοιτος του τμήματός μας Νικόλαος Μουστάκας.
Αν τύχει και περάσετε από το περίπτερο 13 σας ενθαρρύνω να ρίξετε μια ματιά, τα ρομπότ είναι ενδιαφέροντα και η παρουσία σας θα ανεβάσει το ηθικό των παρευρισκόμενων φοιτητών και αποφοίτων μας. Δούλεψαν σκληρά και το αξίζουν!
Σας ευχαριστώ,
-Αλέξανδρος Αστάρας
Ψηφιακά 1, 2 (Θ)
Τμήμα Αυτοματισμού


Ρομπότ :ΥΔΡΑΓΡΥΡΟΣ

O Νικόλαος Μουστάκας είναι παλιός μαθητής (προ 5 ή 6 χρόνων) του Τομέα Ηλεκτρονικής του 15ου ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης, έχει τελειώσει το Τμήμα Αυτοματισμού των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και δουλεύει σήμερα στην Ελληνική εταιρία Olympia Electronics στο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης. Αξίζει να δούμε όλοι τη δουλειά του, που είναι εξαιρετική και εκτίθεται τα απογεύματα στο περίπτερο 13 της ΔΕΘ!
Αυτά προσφέρουν οι καθηγητές στα Δημόσια Σχολεία, στα ΤΕΙ και στα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα (για όσους... θέλουν να καταλάβουν).

Τα βίντεο είναι δημοσιευμένα στο Αρχική σελίδα YouTubeΑρχική σελίδα YouTubeYouTube.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου