Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Βραβεία -έπαινοι για τους πρωτεύσαντες μαθητές του 31ου Γυμνασίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής 2014.



 Αγαπητέ μου Αρμίν
έγινε η βράβευση των 50 πρώτων μαθητών του διαγωνισμού Φυσικής 2014 της Α Γυμνασίου  μέσα στους οποίους ανήκεις και εσύ , όμως ΔΥΣΤΥΧΩΣ  δεν ενημερώθηκα ούτε εγώ (που ήμουν από τις 8 Γενάρη εκτός οικίας λόγω της γνωστής περιπέτειας της υγείας μου) oύτε  το 31ο Γυμνάσιο με συνέπεια αν και η τελετή απονομής για την Βόρειο Ελλάδα έγινε στο 4ο Λύκειο Καλαμαριάς 2 Φεβρουαρίου έχασες την τελετή.
Έτσι θα ανακτήσουμε το βραβείο που σου ανήκει μέσωτου γραφείου της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών ( Γριβαίων 6 Αθήνα 10680, τηλ. 2103635701, eef.athens@gmail.com) .Και πάλι συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και σου εύχομαι ανάλογη  συνέχεια και στο μέλλον.
 Αποτέλεσμα εικόνας για άγρια λουλούδια της ελληνικής γης

Αγαπητοί μου μαθητές :Νικολάου Απόστολε , Μάρρα Αλβίνα,Μπαζέλι Γιαμ-Άρμπερ,Εφραιμίδου Σεβαστή και Λεβεναίου Ιωάννα  πρωτεύσατε στον ίδιο διαγωνισμό Φυσικής  της Α τάξης λόγω της κατάταξής σας στις θέσεις από 50 ως 201 που είναι πολύ τιμητική διάκριση αφού συμμετείχαν στον διαγωνισμό περίπου 3000 μαθητές από όλη την Ελλαδα .Θα αποσταλεί και θα σας δοθεί έπαινος με τις υπογραφές της Ένωσης  Ελλήνων Φυσικών, του Πανεπιστημίου Αθηνών και της διευθύντριας του Γυμνασίου μας κας Αρτακιανού Αντωνίας.Φυσικά έχετε τις ευχές μου για ανάλογη συνέχεια στην ζωή σας σε όλα τα θέματα.

ΝΕΑ:
1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2015:
3ος Πανελλήν Μαθητικός Διαγωνισμός Φυσικής  Γυμνασίου 2015
 για όλες τις τάξεις και θα διενεργηθεί το Σάββατο 07 Μαρτίου 2015
(09:30-11:30) σε εξεταστικά κέντρα που θα ορισθούν σε όλη τη χώρα
Παλιά Θέματα-λύσεις  θα βρείτε εδώ : 
Θέματα -λύσεις Πανελλήνιων διαγωνισμών Φυσικής Γυμνασίου 
χρήσιμο βοήθημα με ασκήσεις -λύσεις για την Φυσική της Β και Γ Γυμνασίου θα βρείτε εδώ:
Β Γυμνασίου  και Γ Γυμνασίου ενώ Φόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής  από  ΣΉΜΕΡΑ 11Φεβρουαρίου 2015  υπάρχει στην διεύθυνση :

ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛετε  ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΣΤΟ:
ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΪΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟ 4ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ  ΜΠΟΡειτε  ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ  ΣΤΟ MAIL ΜΟΥ
kogkalid@otenet.gr    τηλ. 2310 846040.



Χρ. Κογκαλίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου