Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Οι τιμές των φροντιστηρίων στην οθόνη σας (παρατηρητήριο διδάκτρων)

Βρείτε τις τιμές που ραιριάζουν στο πορτοφόλι σας :
σε ιδιωτικά ΙΕΚ , φροντιστήρια ξένων γλωσσών,φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, εργαστήρια ελευθέρων σπουδών, βρεφονηπιακούς σταθμούς (από την Γενική γραμματεία εμπορίου).         http://app.gge.gov.gr/
Προσοχή
1.Οι τιμές είναι ενδεικτικές και ...σηκώνουν διαβουλεύσεις..............
2. Σε περίπτωση οικονομικής αδυναμίας αναζητείστε την λύση στην τοπική αυτοδιοίκηση -στην εκκλησία -σε σχολεία (όπου υπάρχει ακόμη φιλότιμο γενικά....)
3.Δυστυχώς το εκπαιδευτικό σύστημα όπως είναι δομημένο καλιεργεί την αναγκαιότητα των φροντιστηρίων σε επίπεδο Λυκείου (ειδικά στην Β και Γ τάξη του) και ορισμένοι  αετονύχηδες καραδοκούν γύρω σας για να εκμεταλευτούν την ανάγκη σας αυτή , γιαυτό γονείς - μαθητές εφόσον ανήκετε σε αυτή την ομάδα  αναζητείστε την καλύτερη λύση για σας χωρίς να σας παίρνουν ...το κεφάλι. 
Υπάρχουν καθηγητές είτε του δημοσίου είτε ιδιώτες που συμπεριφέρονται με λογική και όχι ως οικονομικοί ...κανίβαλοι, βρείτε τους και αξιοποιείστε τους..
Φυσικά δεν συμφωνώ με την παράδοση ιδιαίτερων με αμοιβή από τους δημόσιους καθηγητές όμως κατανοώ την ανάγκη ορισμένων να το κάνουν για λόγους έκτακτης ανάγκης (οικονομική κρίση , σπουδές δικών τους παιδιών σε άλλη πόλη κλπ)  φυσικά θεωρώ απαράδεκτη σε κάθε άλλη περίπτωση τόσο την επιλογή αυτή των καθηγητών να παραδίδουν ιδαίτερα όσο και των γονιών που επιλέγουν καθγητές του  δημοσίου την στιγμή που υπάρχουν γύρω τους αξιόλογοι καθηγητές που ιδιωτεύουν και πρέπει να επιβιώσουν και αυτοί !



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου