Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

The Latest B.S. Dominique Strauss Kahn Theory: It's All About Gold Read more: http://www.businessinsider.com/the-latest-dominique-strauss-kahn-theory-its-all-about-gold-2011-6#ixzz1ObjEjSn2

Πόλεμος μυστικών υπηρεσιών για το χαμένο; χρυσό της Αμερικής και την ζωή του Dominique Strauss-Kahn

dominique-strauss-kahnΣε μια σειρά από συγκεκριμένα δημοσιεύματα  τα οποία παραθέτουμε παρακάτω –και όλα όσα κατά κύριο λόγο αποτελούν τα mainstream media- που αναπαράγεται η  δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν, πουθενά, όχι τυχαία βέβαια,  δεν αναφέρεται η έκθεση των ομοσπονδιακών ρωσικών μυστικών υπηρεσιών(FCB)…  Εν αντιθέσει με όλα τα εναλλακτικά Blogs και sites, τα οποία από χτες 2 Ιουνίου '11 –κάποια είχαν αναφερθεί και δυο 24ωρα νωρίτερα - επικαλούνται την μυστική έκθεση της FSB προς τον ρώσο πρωθυπουργό. Κάποια μάλιστα αναφέρονται στην τροπή που μπορεί να λάβει η όλη υπόθεση, αν αποδειχθεί ότι υπάρχει βάση σε μια –ίσως- από τις σημαντικότερες θεωρίες συνωμοσίας του 21ου αιώνα.  Την κλοπή των τελευταίων αποθεμάτων χρυσού των ΗΠΑ!

Το πρώτο δημοσίευμα που αναφέρθηκε στην μυστική έκθεση της FSB και στην ιστορία του αμερικανικού χρυσού, ήταν της Sorcha Faal, στην ιστοσελίδα What does it mean, από όπου στην συνέχεια μέσα σε ελάχιστες ώρες  το πήραν οι   European Union Times, και στην συνέχεια δεκάδες άλλα «εναλλακτικά»  blogs και sites. Ενδεικτικό του πόσο επισφαλής μπορεί να είναι η θεωρία για τον «χαμένο» αμερικανικό χρυσό,  και τον πόλεμο μεταξύ πρακτόρων που έχει ξεσπάσει μεταξύ αμερικανικών υπηρεσιών, με αφορμή  την  ρωσική  έκθεση  προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν και κυρίως η διαρροή της, είναι το γεγονός ότι η αναπαραγωγή τους πρώτου δημοσιεύματος σε δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες ιστοχώρους γίνεται χωρίς να αλλαχθεί ούτε γιώτα.




3flag-russia-usa2Η Sorcha Faal στα γραφόμενά της, προκειμένου να φωτίσει περισσότερο την υπόθεση του χρυσού, αναφέρει ότι ο  ρεπουμπλικάνος βουλευτής από το Texas Ron Paul, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές του 2012, κατά το παρελθόν, κατ επανάληψη έχει δηλώσει ότι η αμερικανική κυβέρνηση λέει ψέμματα, σχετικά με τα αποθέματα χρυσού που φυλάσσονται στο Fort Knox, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έτσι, όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι δεν υπάρχει χρυσός είτε στο Fort Knox, ΚΥ, είτε την Federal Reserve στην NY. Μάλιστα στην ίδια συνέντευξη, στα τέλη Αυγούστου του 2010, είχε πει ότι προτίθεται να καταθέσει προς συζήτηση νομοσχέδιο, προκειμένου να υπάρξει έλεγχος στα αποθέματα χρυσού. Λίγο καιρό πριν, στις 12 Απριλίου 2011, ο αμερικανός βουλευτής καταθέτει το νομοσχέδιο για την ΑΝΑΛΥΣΗ, ΑΠΟΓΡΑΦΗ & ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥ., το οποίο και υπογράφει μόνος του, χωρίς όμως  την συνδρομή κανενός άλλου βουλευτή.

Ο ίδιος βουλευτής, τρεις μέρες μετά την σύλληψη του Dominique Strauss Kahn, είχε προτείνει, δεδομένης της υψηλής τιμής του ανά ουγκιά, την πώληση αποθεματικού αμερικανικού χρυσού, μια κίνηση που θα βοηθούσε πολύ στην μείωση του αμερικανικού χρέους και φυσικά στην  αποκάλυψη της αλήθειας, αν και πού υπάρχει τελικά ο χαμένος αμερικανικός χρυσός, όπως πιστεύει ο ίδιος και επανειλημμένα το έχει «καταγγείλει»…

Η Sorcha Faal στο κείμενο της επικαλείται «περίεργα», όπως τα χαρακτηρίζει δημοσιεύματα που δείχνουν ότι δεν υπάρχει στις Ηνωμένες Πολιτείες χρυσός προς πώληση.  Η ιστοσελίδα ViewZone.Com σε δημοσίευμά της το 2009, αναφέρει τα εξής:

american-flag«Τον Οκτώβριο του 2009 η κινεζική παρέλαβε την αποστολή ράβδων χρυσού. Ο χρυσός ανταλλάσσεται μεταξύ χωρών για αποπληρωμή χρεών , διευθετώντας παράλληλα το λεγόμενο εμπορικό ισοζύγιο. Ο μεγαλύτερος όγκος χρυσού ανταλλάσσεται και αποθηκεύεται σε υπόγειους θαλάμους υπό την επίβλεψη ενός ειδικού οργανισμού με έδρα το Λονδίνο, του London Bullion Market Association (ή LBMA). Όταν παρελήφθη από τους κινέζους η αποστολή του αμερικανικού χρυσού, η κινεζική κυβέρνηση ζήτησε να γίνουν οι ειδικές εξετάσεις, ανοίγοντας 4 μικρές οπές σε κάθε ράβδο με ανάλυση του μετάλλου, προκειμένου να διασφαλιστεί η καθαρότητα τους. Τα αποτελέσματα της εν λόγω ανάλυσης απέδειξαν προς έκπληξη όλων, ότι οι αμερικανικοί ράβδοι χρυσού που παρελήφθησαν από την Κίνα είναι ψεύτικοι!  Το εσωτερικό ήταν από βολφράμιο με μόνο την εξωτερική επίστρωση να αποτελείται από καθαρό χρυσό. Επιπλέον, οι συγκεκριμένοι ράβδοι χρυσού, που περιείχαν αύξοντες αριθμούς για την καταγραφή τους, προέρχονται από το Fort Knox, προέρχεται από τις ΗΠΑ και είχαν αποθηκευθεί στο Φορτ Νοξ για χρόνια. Οι αναφορές για την ποσότητα χρυσού που μεταφέρθηκε στην Κίνα ήταν μεταξύ 5.600 με 5.700 ράβδους, βάρους 400 ουγκιών η κάθε μία! "


Παρακάτω παραθέτουμε τα σχετικά δημοσιεύματα που ΔΕΝ  αναφέρονται σε αυτή την εκδοχή της ιστορίας του χαμένου χρυσού και σχεδόν καμία –μα –καμία απολύτως αναφορά στην μυστική έκθεση της FSB







Putin: Strauss-Kahn may have been set up



Strauss-Kahn's lawyers dig up dirt, Putin comes to his defense


Putin voices doubts about Strauss-Kahn allegations





Συνεχίζεται

Σε επόμενη ανάρτηση το τρίτο και τελευταίο μέρος της έρευνας (το πρώτο μέρος περιέχεται στο ίδιο site)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου